HUR RÖSTAR EN REBELL?

Jag får inte rösta till riksdagsvalet. Lika bra det för jag vet inte vart jag skulle lägga rösten. Jag står ju så långt till höger i politiken att jag hamnar till vänster om Gudrun Schyman, och där finns ju inga partier.

Allvarligt talat. Hur skulle en äkta rebell ha röstat? Nyfiken på svaret gjorde jag “valkompassen” i DN på nätet. Gissa vart jag, ärkerebellen, hamnade? Hos moderaterna! För att vara rebellisk idag måste man alltså stå på högerkanten. Märkligt. 

Jag har förstått så mycket att många nog kommer att rösta i  protest mot etablissementet, och till dem skulle jag ville säga:  Lägg i såfall rösten på Kalla Anka. Det visar att du tar din rösträtt på allvar, men inte anser att något parti är värdig din röst.  Rösta inte på något parti som finns i verkligen som protest. Risken är du kommer att ångra senare. 

Please follow and like us:
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x