FÖRFATTARE PÅ HELTID

 

Första tryckningen. En testversion

 

Efter avslutat utbildning på Sommenbygdens Folkhögskola i Tranås där jag var elev på musiklinjen i tre år med trumpet som huvudinstrument och fokus på jazz & improvisation, har jag kastat mig ut i ett nytt projekt: att skriva boken “Rebellkirurgen”.

Min kära familj, hustru och barn, har tjatat i decennier om att jag borde skriva en bok om mina upplevelser som kirurg i tredje världen. Men jag har alltid avfärdat idéen, trodde inte alls att det skulle finnas något intresse. Den enorma och positiva respons som dokumentärfilmen “Rebellkirurgen” föranledde fick mig emellertid att ändra åsikt.

Full av entusiasme har jag suttit vid datorn till långt ut på nätterna och hamrat på tangentbordet, sida efter sida. Och nu är manus i stort sedd färdigt att publicera. Ända problemet är att inget förlag vill trycka den.

Först blev jag modfällt, men så läste jag att J. K. Rawlings fick sin första Harry Potter bok refuserat tjugo gånger, och då förstod jag att jag hamnat i gott sällskap.

Vad gör en äkta rebell när etablissemanget vänder ryggen till? Ger ut på eget förlag såklart! Så det är på gång.

Håll ögon och öron öppna! Boken finns snart i handeln och på nätet.

 

 

Please follow and like us:
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments