HÅRSPÄNNA / PENISKLÄMMA

 

Någon frågade mig nyligen hur jag kom på alla de okonventionella lösningarna jag använde på sjukhuset i Aira. Dem som en kritisk röst kallade “Uppfinnar- Jocke” metoderna.

Ärligt talat vet jag inte. Idéerna bara poppade upp i skallen utan mitt medvetna. Som på Monty Pythons Flying Circus

Våran dotter hade besökt oss i Aira. Hun glömde ett hårspänne på nattduksbordet.

Hårklämma – standardmodell

Med ett jag såg hårklämman ligga där viste jag vad det kunne användas till. Testade först att klämma fast den på fingret. Därefter testade jag den på platsen där den var tänkt att användas. Det fungerade.

De prostataer som patienterna i Aira presenterade var alla så store att de enbart kunde opereras med gammaldags teknik där man öppnar blåsan och skalar ut prostataen med ett pekfinger. Metoden är enkel, säker och bra, men har en nackdel. Somliga patienter blir inkontinenta, läcker urin. Oftast övergående, men hos en och annan blir det olyckligtvis bestående.

Som hjälpmedel vid denna otrevliga komplikation använde jag hårklämman på patientens snopp så att han kunde hålla sig torr.

Hårklämma  omvandlat till penisklämma

Det fanns hårklämmor att köpa på marknaden “made in China”. Men de visade sig för klena för ändamålet. Jag bad därför min kära dotter skicka några stycken.

Hun trodde att jag hitta nån älskarinna eller blivit transa, men skickade ändå snällt och utan att fråga.

När jag visar penisklämman på mina föreläsningar går det ett sus genom den manliga delen av publiken. De tycker det ser ut som rena tortyren. Men som sagt testade på mig själv innan jag tog hjälpmedlet i bruk. Klämde det för mycket var det bara att böja låset lite granna.

Hursomhelst var min penisklämma mycket snällare en de hemmagjorda som några händiga patienter gjorde åt sig själva.

Det viktigaste var att ta bort dekorationerna. Utsmyckningar i den regionen uppskattades inte av männen.

 

Please follow and like us:
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x