CANCER

Kan män få bröstcancer? Javisst kan de det.

Under studietiden cirkulerade det en rolig historie om mannen som ville köpa en Rolls Royce, men blev tveksam när han såg att det fanns ett litet hål i frontpartiet. Det som fanns på de första Ford bilarna genom vilket man startar motoren manuelt med en handsväng

“Vad är det till?” undrade köparen.

“I fall att motorn inte startar kan man få igång den med en handsväng. Men det händer aldrig!” svarade försäljaren

“Men varför finns den då där? Om det aldrig händer?”

“Sir! Varför har ni själv två bröstvårtor?”

Det var roligt på den tiden. Idag har biologiska män faktisk ammat sina barn efter genomgången hormonbehandling och snart ska ni få se en biologisk man bli gravid och föda ett barn. Det finns tillräckligt med galningar i denna världen för att det skall hända.

Men hur skulle det gå till?

Enkelt. Tekniken finns redan. Ett fertiliserat äg implanteras i mannens bukhåla efter förberedande hormonbehandling. Där växer det likt ett utomkvedshavandeskap hos en biologisk kvinna. När fostret har växt till sig och är levnadsduktigt tar man ut det vid att öppna buken kirurgisk. Viola!

Tillbaka till manlig bröstcancer. Den behandlas efter samma principer som hos kvinnor.

Please follow and like us:
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x